Login Form

Partners

Partners

Wij werken samen met ondernemingen gespecialiseerd in specifieke diensten en producten die het internet vormgeven. Indien u behoefte heeft aan één van de diensten van onze partners, kunt u hen daarvoor rechtstreeks contacteren, maar ook via ons.
De samenwerking in ons netwerk is gericht op toegankelijk voor onze klanten. Het maakt niet uit met wie u spreekt, het volledige netwerk staat tot uw beschikking.

Bent u zelf ondernemer en biedt u een dienst die hier nog niet is opgenomen? Neem contact met ons op, wij zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe samenwerkingen.

 


FlyingServerss Oveas en FlyingServers werken al samen sinds 1997. FlyingServers is gespecialiseerd in hosting en biedt daarin het volledige pakket, van eenvoudige shared instap servers tot dedicated servers en clusters op maat.

De voornaamste focus van FlyingServers is beveiliging. Naast beschikbaarheid is dat het gebied waarop FlyingServers zeer hoog scoort, en tevens een gebied waarop het dienstenaanbod zich blijft uitbreiden, zoals uitgebreide en flexibele scanmogelijkheden voor email en online backups, waarmee niet alleen uw site, maar ook uw eigen netwerk is beveiligd.

 


Een internetsite exploiteren is één, zorgen dat uw site vindbaar is en door uw bezoekers wordt gewaardeerd is iets heel anders. ABConverse is gespecialiseerd in de optimalisatie van uw internetsite voor zoekmachines en kan de usability sterk vergroten.

 


Communicatie kent vele aspecten. Bij schriftelijke communicatie heeft u slechts de beschikking over een beperkt aantal van deze aspecten en ligt het zwaartepunt volleig bij het woordgebruik.

Uw boodschap op de juiste manier verwoorden is een apart vak. Amicalamus ondersteund particulieren en bedrijven hierbij en helpt om het beoogde te bereiken.