Login Form

Welkom bij Oveas

Welkom bij Oveas

Oveas Functionality Provider is een onderneming met een heldere visie waarin de snel ontwikkelende internet technologieën een gedegen gereedschap vormen, de leidraad wordt gevormd door functionaliteit en idealen.
Wij onderscheiden ons door nadrukkelijk naar duurzaamheid te streven. Onze produkten zijn weldegelijk innovatief, maar door uitsluitend volwassen technieken met een goed toekomstperspectief te gebruiken, kunnen wij de gewenste coninuïteit bieden.

Onze ervaring met internet technologieën sinds 1989 maakt dit mogelijk. Oveas is hiermee een waardevol strategisch partner voor uw webbased toepassingen.

Wat verstaan wij onder Functionality Provider?

Bij het ene bedrijf koopt u software, het andere biedt hosting faciliteiten etc. Om uw onderneming op internet te vertegenwoordigen, of met behulp van intranet te automatiseren, bestaan legio mogelijkheden. Ook wij kunnen dit bieden.

Maar dit vinden wij niet genoeg, wij willen meer kunnen betekenen voor onze opdrachtgevers. Het geheel en de samenhang van geautomatiseerde hulpmiddelen is van belang; zij moeten er tezamen voor zorgen dat uw onderneming er optimaal van kan profiteren zonder dat  u uzelf nog om de gereedschappen hoeft te bekommeren. Bovendien is het van belang dat deze hulpmiddelen mee kunnen groeien met uw toekomstplannen en in kunnen springen op nieuwe ontwikkelingen welke in de markt plaatsvinden.

Dat is wat wij verstaan onder Functionality Provider. Hoe belangrijk de technische middelen ook zijn, uiteindelijk gaat het erom wat ú ermee kunt doen, of dat nu een nieuwe ontwikkeling is, of uitbreiding van bestaande functionaliteiten.

Wat biedt Oveas?

Oveas is gespecialiseerd in web-based software ontwikkeling. Voor uw bedrijf kunnen wij nagenoeg iedere toepassing ontwerpen en bouwen. Daarbij maken wij veelvuldig gebruik van bestaande open-source software en van de softwarebibliotheken die Oveas sinds haar oprichting in 1996 heeft aangelegd.

De wijze waarop wij uw software ontwerpen hangt sterk af van het belang ervan voor uw onderneming. Wij kunnen de volledige implementatie verzorgen voor een geautomatiseerd backoffice, een webshop of Content Management System (CMS) inrichten.
Als uw internetsite van groot strategisch belang is voor uw onderneming en in belangrijke mate uw onderscheidend vermogen bepaald, kunnen wij volledig op maat de applicaties ontwikkelen waarmee uw bedrijf een grotere waarde krijgt voor uw klanten.
In alle gevallen met volledige opleiding in consultancy.

Het begint allemaal met een vrijblijvend gesprek waarin we gezamelijk bepalen welk traject afgelegd gaat worden