Login Form

Portofolio

Hier vind u een greep uit het klantenbestand van Oveas. Omdat onze diensten en producten met name op functionaliteit gericht zijn, is veel van ons werk niet toegankelijk vanaf het publieke internet. Zo hebben wij toepassingen ontwikkeld voor o.a. Philips, ProRail, diverse politieregio's en andere nationale en internationale organisaties.

Deze referenties zijn niet in dit overzicht opgenomen. Hier vind u alleen een portofolio van online beschikbare diensten en producten.
Ook details voor het opstellen van adviesrapportages, zoals wij hebben uitgevoerd voor of in opdracht van o.a. Habilis en InTraffic, treft u niet in dit overzicht.

 

MatchMedia

MatchMedia heeft zich gespecialiseerd in datingsites voor de doelgroepen hoger opgeleiden en actieve 50-plussers. Sinds 2001 is deze organisatie gegroeid tot een europese onderneming met sites in Nederland, België, Zweden en Denemarken.

Lees meer: MatchMedia

   

OCSB

Het project OCSB (Operationeel Centrum Stichtse Brug) is opgezet voor het verbeteren van kwaliteit en efficiency door samenwerking van de gemeenschappelijk meldkamer van politie, brandweer en ambulancediensten uit de regio's Flevoland en Gooi & Vechtstreek.

Lees meer: OCSB

   

ONIN Media

ONIN Media heeft een methodiek ontwikkeld om het plannen van reclamepots op lokale omroepen sterk te vereenvoudigen. Voor adverteerders worden grote aantallen omroepen binnen één of meerdere regio's veel toegankelijker, de omroepen kunnen zich beter focussen op hun doelstelling als omroep en zijn minder energie kwijt met de werving van fondsen.

Lees meer: ONIN Media

   

Aardschok

Aardschok is sinds 1980 het toonaangevende muziekblad voor liefhebbers van rock en metal muziek. Het grootste magazine voor deze doelgroep in het Nederlands taalgebied is sinds 1996 vertegenwoordigd op internet, vanaf het eerste moment met behulp van de inspanningen van Oveas.

 

Lees meer: Aardschok

   

CompactMail

CompactMail is sinds 1990 dé leverancier van rock en metal op CD en DVD. Voorheen stond CompactMail bekend om de superdikke catalogus met 18.000 titels, tegenwoordig kunnen ruim 100.000 titels binnen deze genres worden geleverd en is CompactMail uitsluitend op internet vertegenwoordigd.

Lees meer: CompactMail

   

Aardvarken.org

Aardvarken.org is een initiatief van kunstenares Cora Keukenmeester. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die zlefstandig of vanuit een organisatie op één of andere manier bij kunst betrokken zijn waar diverse vormen van informatie kunnen worden uitgewisseld.

Lees meer: Aardvarken.org

   

Scanwork

Scanwork is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en management van internetprojecten op het gebied van gezondheidszorg en verzekeringen. Eén van de sites die door hen is ontwikkeld en wordt beheerd, is aerochambervergoeding.nl.

Lees meer: Scanwork

   

eGroupWare

eGroupWare is één van de meest uitgebreide open source groupware suites. Het bevat een uitgebreid pakket aan geïntegreerde applicaties voor het beheer van contacten, projecten, probleemregistraties, documenten etc.

Lees meer: eGroupWare

   

VirtueMart

De e-commerce software VirtueMart kent een lange geschiedenis. Het is een afsplitsing van phpShop, een stand-alone webshop en is aangepast om te functioneren binnen Mambo (de voorloper van Joomla). Het product kreeg eerst de naam mambo-phpShop en is later bekend geworden onder de naam VirtueMart, volledig in Joomla! geïntegreerde e-commerce totaaloplossing met al ruim 2,5 milloen downloads.

Lees meer: VirtueMart